Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M31i80l61a96n 35K21e74s89l

9. 5. 2018 17:12

Vždyť kontrabráši,aby zachránili pověst našich spojenců mohli zalhat a říci prezidentovi,my nic my jsme jen muzikanti.Prezident si to sám nemohl ověřit a musel by tomu věřit.Podle expertů jsou u nás čtyři laboratoře,které jsou schopny Novičok vyrobit.Nevím proč se to tají.Vyrobili jsme kdysi Semtex ,kdyby jsme chtěli vyrobíme i Novičok.My však dodržujeme úmluvy.Teď by měli kontrabráši vynaložit veškeré úsilí na to,aby zjistili,kdo to těm Rusákům šplíchl.Vždyť ty pokusy se konaly pár let po tom kdy jsme se s nimi rozkamarádili.Je to stejně bžunda- mnoho lidí prohlašuje našeho prezidenta za notorického lháře a když konečně řekne pravdu tak jej seřvou.

2 4
možnosti

BIS prohlásil, že novičok se u nás nevyráběl. Miloš Zeman odmítnul jejího ředitele jmenovat do hodnosti generála.

Vojenské zpravodajství oznámilo, že pro laboratorní testy byla látka vyrobena a po testech ihned zlikvidována. Šlo o jinou látku, než která byla použita k otravě v Británii.

Miloš Zeman ve spřátelené TV Barandov zveřejnil tajnou zprávu tak, že nelžeme si, novičok byl u nás vyráběn. Ruská propaganda toho hned využila k útoku na premierku Mayovou.

Bylo to nutné, Miloši Zemane?

:-)

4 2
možnosti
Foto

Já chápu, že začínající bloger s celkovou karmou nula se musí chytit atraktivního tématu, za který mu pani Jandová zatleská.

Obávám se ale, že ta by zatleskala ještě daleko větší hlouposti, jen když by byla proti Zemanovi. Obvykle se tomu říká fanatismus.

4 7
možnosti

Někdo je zase fanatický obhájce, že? :-)

7 1
možnosti
JV

Ten hradní pantáta má furt mlčet, né jenom někdy !!

11 0
možnosti
Foto

Hele, Vrabec, pracuješ ty vůbec někdy nebo jen číháš, až se objeví něco o Zemanovi, abys tam plácl furt to samé moudro?

3 5
možnosti
AD

Co si takhle najít pojem "velezrada" za kterou jedinou může být prezident pohnán k odpovědnosti - zbavení mandátu a schopnosti jej znovu nabýt, než tu budete vynášet svá moudra.

5 1
možnosti
AD

A ještě doplním, nepomohl by náhodou MZ svým mlčením zase jiné "cizí" moci, pokud znal fakta, že touto cizí mocí uváděná fakta jsou lživá?

2 3
možnosti
JB

J55i87r12i 59B49o64r

9. 5. 2018 16:23

KarmaR^ Není to tlachal,byl to vykalkulovaný záměr.

9 0
možnosti
Foto

Vlastizradou by bylo, kdyby Zeman mlčel. Nikdo není oprávněn tajit pravdu před občany. Je to, jakoby někdo Vám tajil, že máte rakovinu. A že do čtrnácti dnů zemřete.

3 9
možnosti
VV

Ano, MZ to pred narodem taji a je tedy vlastizradce.

7 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik