Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

To bude zřejmě příklad úspěšného čerpání eurodotací. Kromě toho taky příklad absurdity na českých silnicích, kde má řidič uhodnout že má příkaz ignorovat. Což v důsledku vede k celkovému nerespektování pravidel.

0 0
možnosti
Foto

I16v68a11n 41M35a45r76e76k

7. 2. 2019 18:28

Otázkou je, kolik financí realizace této "cyklostezky" stála ? Ani bych se nedivil, že se na jejím spolufinancování podílely i fondy EU. 8-o

0 0
možnosti
VH

V Praze jsem ještě neviděl cyklopruh, který by cyklisty neohrožoval. Když ničím, tak jejich přesvědčením, že jsou v bezpečí.

5 0
možnosti
MT

Pozitivní na tom je aspoň to, že ta ulice se v dohledné době stejně celá předělá:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, tím úsekem často jezdím, když jedu do Kbel do práce a nemůžu se přestat divit té zhovadilosti. Taky se povedl ten pruh asfaltu v každém směru přes koleje u bývalých pekáren, který má zřejmě za cíl ochránit cyklisty mezi kolejnicemi o náběh na silniční lišej. To už sakra nemohli ty koleje tím asfaltem pokrýt celé, když už je jasné, že tam vlak nikdy jezdit nebude...?

2 0
možnosti
Foto

Jezdím tam tak jednou, dvakrát měsíčně a cyklistu jsem tam ještě nepotkal. Takže je to pruh jen pro další metry cyklopruhů v Praze které magistrát za vedení Krnáčové prosazoval když podlehl lobby nejen organizace Auto*mat.

Pro upřesnění, šířka vozu se pro dopravní předpisy určuje i se zrcátky - takže zmíněná Octavia II je široká 1973 mm.

2 0
možnosti
VH

Ty zhovadilosti zdaleka nevznikaly jen v minulém volebním období. Je to logické - vedení radnice se mění, úředník, plnící plány (doslova á la socialistické) zůstává.

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Skvělé, tak jste na to upozornil, jaká je to debilita. Kolem nás je ještě mnoho a mnoho takových a jiných příkladů. Před několika lety se u nás v naší krajině objevily asfaltové stezky vedoucí do polí a končící přímo v tom poli, dál to nevede. Na začátku je pak obr cedule postaveno z dotačních prostředků EU. Zkoušel jsem se poptat znalejších co to má znamenat, nikdo neví. Tak co s tím? Můžu to vyfotografovat a udělat kolem toho humbuk a napsat na blog a já nevím co ještě. A to je tak asi všechno, co se stane. Nebo mě může vzít herzšlág a už se na kole nikdy neprojedu. Tak si dávám otázku. Co opravdu stojí za to, aby se s něčím pohlo? Třeba jít se snažit a nechat se zvolit do nějaké obecní rady a doufat, že se mi tam podaří nějak proti tomu bojovat. Ale to by mě ten herzšlág trefil zaručeně taky. To je nihilismus co? Jenže já se aspoň raduju z toho, že jsem se dožil svého věku a děti jsou velké zdravé a mají nějakou práci. Ahojka.

1 0
možnosti
BH

Státní šlenrián za který nebude nikdo potrestán, ale běda když něco poplete občan;-(

1 0
možnosti
VH

V tomto případě evidentně šlendrián komunální. Neplést.

1 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik