Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě jsem si na jednu absurditu vzpomněla. U nás v komunálkách kandidují městští strážníci, a to za ANO a SPD. Pokud budou zvoleni do zastupitelstva a rady, dojde ke kuriózní situaci - jako radní budou nadřízení svého nadřízeného, tedy velitele městské policie. Tak na to se nezmohli ani v Kocourkově, ale zákon tuto možnost připouští. ;-D

1 0
možnosti

P17e88t55r 60B25u78r16i19a60n

3. 10. 2018 13:33

Pokud je mi známo, tak služební zákon zakazuje jakoukoliv politickou angažovanost příslušníkům bezpečnostních sborů (a vojákům).

0 0
možnosti

U nás SPD slibuje jízdné v MHD seniorům zdarma, nová parkovací místa na sídlištích, snížení parkovného v centru a zajistí bezpečné ulice pro slušné lidi.

Jenže: senioři mají u nás MHD zdarma už řadu let, nová parkovací místa na sídlištích lze získat leda zbouráním několika domů; výše poplatků za parkování má svůj důvod, auta neparkují na hlavní ulici od rána do večera, jak tomu bylo dřív, ale kdo nutně potřebuje v centru zastavit, místo k zaparkování vždycky najde. Navíc hlavní ulice slouží jako příjemný městský bulvár s obchůdky, kavárnami a cukrárnami, kde je příjemné posedět v zeleni, ne mezi auty.

Nevím, kdo z SPD bude prověřovat "slušné lidi", nicméně naše město je nejbezpečnějším v celém kraji, kriminalita neustále klesá a v porovnání se srovnatelnými městy si vede mimořádně dobře.

Pod titulkem Sociální politika SPD slibuje "objasnění cen vodného, tepla a odpadu. Proč? Kdo?" Průměrně inteligentní občan rozumí konstrukci cen vodného, tepla i poplatku za odvoz odpadu, protože tyto info jsou u nás transparentní. Na to, aby se to dozvěděli, nemusí být nutně v zastupitelstvu.

A parádní číslo tohoto mozkového trustu: žádná azylová centra pro nelegální imigranty :-) S ničím takovým se u nás nikdy nepočítalo, protože u nás žádní legální ani nelegální imigranti nejsou.

A nejlepší na konec: Na kandidátce SPD jsou bývalí členové KSČ i KSČM, dokonce i tací, kteří už za komunisty v zastupitelstvu byli a čtyři roky to tam mlčky odseděli.

5 0
možnosti
Foto

Na Kladně jeden pán slibuje více parkovacích míst na sídlištích. Přemýšlela jsem nad tím a dospěla k názoru, že jediným způsobem, jak to dokázat, by bylo, přemluvit automobilky, aby vyráběly auta o poloviční velikosti.:-)

3 0
možnosti

P74e72t12r 22B25u96r82i49a60n

2. 10. 2018 19:54

Anebo vybydlit a zbourat pár paneláků. Jsou sídliště, která se vydala touto cestou a nyní mají volného placu habakuk.

1 0
možnosti

P14e28t86r 59B75u29r22i32a74n

2. 10. 2018 16:37

Ochráníme nepřizpůsobivé ulice...měl můj kamarád ve volebním programu. Myslel tím noční ulice a řádění romů v nich. Naštěstí jsem mu to rozmluvil a celý program mu předělal, ačkoliv tu jeho partaj nemusím. Nebudu říkat co to bylo za stranu, páč by to pro SPD byla podpásovka.

2 0
možnosti

V Českých Budějovicích začali okamurovci! Geniální hesla, geniální sliby! Nerealizovatelné, samozřejmě! :-)

1 1
možnosti

V Beskydech není po okamurovcích ani zápach, natož nějaká stopa!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik