Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže pro pana Vávru je důležité, abychom drželi basu se "spojenci". Jiní lidé se zajímají, zda u nás byl vůbec někdy nějaký novičok vyroben. Byl vyroben, ale vyslovení tohoto faktu je vlastizrada. Jste všichni padlí na hlavu. Část poslanců si dokonce odhlasovala, že se u nás žádný novičok nevyrobil. Uf, hlasovat o černé a bílé a odsuzovat n e z á v i s l é h o prezidenta je in. Vlastizrady se dopouští pan Vávra, poslankyně Němcová i celý jejich prozápadní ulhaný tým proti prezidentovi, který snad odmítá přikyvovat lhářům co potřebují bombardovat Sýrii nebo démonizovat Rusko. Zpamatujte se a stůjte na vlastních nohách, ne na spojeneckých dobyvačných "demokratech".

0 1
možnosti
Foto

Ano pane Pavelko, je pro mne důležité držet basu se spojenci. Äle nejen to. Také říkám, že pokud s nimi vyloženě nemůžeme držet basu, tak je nemáme alespoň veřejně znemožnit. A to přesně Zeman udělal.

Udělal z nás a našich spojenců blbce.

Jak byste chtěl, aby se nás naši spojenci zastali, až to budeme potřebovat, když my jsme jim v podobné situaci ústy prezidenta zbytečně podrazili nohy???

0 0
možnosti

M33i32l60a76n 24K36e42s76l

10. 5. 2018 14:39

Pár poznámek.Rusové prohlásili,že se u nás a v některých dalších zemích Novičok vyvíjel.Nikde se nezmiňovali o tom,že se vyráběl a že byl někde použit.Již před vyjádřením Zemana prohlásil ředitel brněnského ústavu,že se u nich na Novičoku pracovalo a že se vyráběl řádově v gramech .Potom byl zničen.Práce s Novičokem byla podle předpisu ohlášena předem mezinárodní agentuře pro ....atd.Nevím zda má ta agentura závazek mlčenlivosti.I kdyby měla ,tak by se to stejně každý,kdo se o takové věci zajímá, dozvěděl.Jo a Rusové,autoři Novičoku,říkají všem jedům začínajícím písmeny A23. Novičok.Nevím zda kolem toho vyšilují všichni,které Rusové jmenovali ,jako my.Toto všechno jsem vyčetl v tisku.No,kromě Zemana se na tomto případu znemožnilo mnoho lidí.Pochybuji,že jim někdo bude někdy ještě věřit.Zatím reagoval na selhání jedině pan Stropnický.Odchází z politiky.

1 0
možnosti

Souhlas a karma.

3 0
možnosti

Nikdo vám nebrání podat trestní oznámení. Jste občan ČR a máte na to plné právo. Jestli to dotáhnete k soudu, tak vám zatleskám. Akorát mě zajímá, jak u soudu obhájíte, že západní státy EU odsoudili Rusko bez důkazů a začali vyhošťovat velvyslance jak na běžícím pásu, ačkoli se Britové sami přiznali, že přímý důkaz nemají.

Ještě větší fraška je, že se pozastavujete nad výrokem Zemana, ale už úplně ignorujete výroky Babiše, Stropnického a celého senátního výboru, kteří Zemana odsoudili za jeho příkaz sehnat důkaz, zatímco oni papouškovali, že se v ČR nikdy nevyráběl. To není rozvracení a vlastizrada politiků ČR? Dokola hloupě tvrdit lež, místo sehnání důkazu? Buďte rád, že Zeman ten důkaz sehnal, ačkoli si asi představoval, že závěr rozvědky se mu bude hodit do krámu. Takhle aspoň mohl vyvrátit lež TOPkařů a koblihářů, že se v ČR novičok nevyrobil. (nebo syntetizoval, destiloval, pěstoval, vařil v Babišových dobrotách .......... dosaďte si dle libosti).

Tajit, že v ČR se sice malé množství pro účel kalibrace vyrobilo, ale nebyl to stejný typ novičoku použitý při útoku na Skripala, by byla vlastizrada, která prokazatelně vyvrací spojitost ČR. Tohle by jste chtěl?

Nebýt téhle hurá akce, ačkoli Zemana vůbec nemusím, tak by kavárníci doteď spekulovali a čekali na drobky od západních politiků, co jim předhodí, aby to mohli zopakovat. Takhle aspoň mají skutečný důkaz, že jed použitý na Skripala z ČR opravdu nepocházel.

4 3
možnosti
Foto

Kdyby byl prezidentem pan Drahoš, novičok byse by se u nás nevyráběl, i kdyby zo dělala BIS u Drahoše v garáži, to vám garantuji. Ale protože je prezidentem pan Zeman, známe skutečnou pravdu a novičok se tu dělá, s tím se smiřte !!

3 3
možnosti

Vážně? vážně mi garantujete nějaké kdyby?

2 0
možnosti
Foto

Toho pána na Hradě omlouvá snad jen to, že je už nesvéprávný. A pokud chce někdo toto tvrzení zpochybňovat, pak je celý blog pravda a ty rudé trenky, co tam vlály, jsou více než výstižné. Karma.

9 2
možnosti

R^

Odvolání prezidenta, když ze zákona je prý neodpovědný za svoje činy?

Co jsme si zvolli, to máme!

Někteří z vás zde tvrdí, že Miloš Zeman jen splácí dluh z předvolební kampaně. Kdo mu ji vlastně financoval?

Někteří z vás tvrdí, že sloužil StB a KGB. Já už nevěřím ničemu...

Lež a nenávist vítězí nad Pravdou a Láskou! Tak daleko jsme došli...

:-)

6 2
možnosti
Foto

Kolosální snůška hloupostí.

6 10
možnosti

"Jeho vystoupení jednoznačně uškodilo našemu státu, uškodilo našim spojencům, uškodilo vztahům s našimi spojenci."

Chudáci spojenci, skoro mi i slza ukápla.

Ale vážně, neuškodilo spojeneckým vztahům daleko více spíše stupidní plácání Mayové bez jakýchkoli podložených důkazů?

Ty přece byly dle jejich slov hned druhý den přece naprosto jasné /jako vždy/ ale přitom je dodnes nikdo neviděl a nejspíš ani nikdy neuvidí poněvadž britští vyšetřovatelé jsou jaksi v koncích.

7 7
možnosti

Ale myslím, že přeháníte, toho legračního pána nebere už vážně skoro nikdo a to včetně jeho komického ansámblu. Holt to s dědulou a jeho kauzami nějak musíme dožít do dalšího volebního období...;-D

2 1
možnosti
Foto

On vám "dědula" ještě párkrát zvedne mandle.

3 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS