Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám zřejmě stačí málo....

Svádět vinu za své vlastní chvání na druhé je minimálně alibismus....Rv

0 2
možnosti
Foto

??????

já vás nechápu????

0 0
možnosti
Foto

R^hned první minuty po svém znovuzvolení prokázal, že v předvolení debatě lhal když tvrdil, že bude pokornější a smířlivější:-/

4 0
možnosti
VV

Ano, presne jak to neustale opakovala Miss Sophie v Dinner for one.

0 0
možnosti
Foto

Dokud někteří pomatení sami nedostanou pěstí, budou stále mluvit a psát o tom, že si to vlastně zasloužil.

Až dostanou, budou udiveně čumět na to, co stvořili. ale to už bude pozdě, už dostali.

2 0
možnosti
SB

Není to spíše osobní "odpovědnost"?

Slovo "zodpovědnost" znamení spíše lidskou vlastnost. Člověk zodpovědný neutratí do týdne celou výplatu, člověk nezodpovědný to udělá.

Student zodpovědný se připravuje na zkoušku, student nezodpovědný se na ni nepřipravuje.

Ale slovo "odpovědnost" spíše ve mně evokuje povinnost skládat účty ze svého jednání.

Když utratím výplatu do týdne, je to nezodpovědnost, ale odpovědnost za to neponesu, protože to byly moje prachy a konec konců do toho nikomu nic není, co jsem se svými financemi udělal. Když však přijdu pozdě do práce, jsem za to odpovědný (tedy nikoli zodpovědný) svému šéfovi, který po mě může chtít vysvětlení.

Alespoň tak to cítím, i když jistý si nejsem.

2 0
možnosti
Foto

P89a47v94e62l 45V20á53v38r47a

29. 1. 2018 14:22

děkuji za lingvistický rozbor. Doufám, že smysl článku Vám to neznejasnilo:-))

asi si to nagooglím:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Není třeba být hysterický, konflikt dvou novinářů, z nichž jedn byl příznivcem p.Drahoše a druhý nikoli, ukazuje na úroveň lidí, vykonávajícící tuto profesi.

1 5
možnosti
JK

J77i42r69i 49K38u48c11e72r81a

29. 1. 2018 14:03

servali se novináři, s akreditací na stejnou akci;

2 1
možnosti
Foto

Není novinář, jako novinář. Chybu dělá M. Zeman, že paušalizuje... Novináři paparazzi, novináři bulvární, kteří se neštítí zveřejnit o někom kdejakou neověřenou zprávu (pomluvu), aby mu uškodili, a i ti novinář, kteří se považují za slušné, ale ve skutečnosti se chovají jako bulvár, si odsouzení M. Zemana zaslouží. Doufám, že pisatel blogu mezi ně nepatří.;-)R^

3 2
možnosti
Foto

P27a48v93e48l 85V38á28v79r98a

29. 1. 2018 14:25

autor není novinář, jak píše již v první větě:-))

1 0
možnosti
ED

Viděl ten autor blogu vůbec to video, nebo ta videa - byly asi 4 z různých stran. 1/ Ten muž, který upíjel pivo a nemuselo ho být moc na první pohled moc byl v záchvatu - možno že alkohol také zapůsobil, ale byla to spíš zdravotní - ne opilecká indispozice, 2/ První kdo t ě l e s n ě se cpal dovnitř byl onen snad novinář s foťákem - no a byl nejdříve odstrkáván a pak po dvojím boxerském krytu nikoli pořadatele ale pána se žlutou visačkou - tedy také novináře, lehce odmrštěn, 3/ hyenismus některých tzv. novinářů či pracovníků médií nezná mezí, proto se nelze divit, že na jiném blogu zas p. Babiš sdělil jakési "celebritě" z televize DVtnebo jaká další písmena tam jsou, která na něj silně útočila, že ví, že její matka se stala v průběhu cesty na Albertov v r. 89 z aktivní svazčky revolucionářkou a ona to má zřejmě po ní - no a autorovi blogu se to moc nelíbilo, mně ano (to je ta známá biomasa), 4/ nepopírám, že v Zemanově oslavné místnosti byli lidé, kteří se mně hrubě nelíbili, ale to je jiná věc, ne?

6 2
možnosti
Foto

P47a34v10e95l 92V40á63v47r51a

29. 1. 2018 14:06

Viiděl:-)

1. nebyla tou soukromá party. Není to úporná snaha vyfotit nějaké celebritě na terase letní vily prso

2. novináři dělali svoji práci. Novináři byli předpokládám i pozvaní, i když za šoupací panely mohly jen nahlédnout. A že chtěli lépe vidět? byli tam i za celou veřejnost, tedy i za mě a za Vás.

3. Žádné vysvětlivky k barvě visaček mi nikdo nedal. Vám ano? nepřipadají mi důležité.

Vše se dá tedy shrnout takto:

Novináři dělali svou práci a dostali za to přes držku.

ps: kdyby svou práci nedělali, asi byste se nedozvěděl,"že v Zemanově oslavné místnosti byli lidé, kteří se Vám hrubě nelíbili" a to opravdu není jiná věc. O to tu právě jde, abyste měl možnost se to dozvědět.

Ale tento blog byl hlavně o tom, že nebýt "bonmotů" a urážek na novinářské téma, možná by na pěsti nikdy nedošlo. A to JE zodpovědnost pana Zemana.

4 0
možnosti
Foto

Po přečtení článku jsem nabyl dojmu, že Praha musí být plná Zemanových komand, které mlátí jeho odpůrce. Naštěstí má autor pouze smysl pro dramatičnost. Ale někdo bojácný by to mohl brát jako šíření poplašné zprávy.

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik