Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chovanec je zlo.

3 0
možnosti

M71i51l42a18n 42K58e78s40l

26. 10. 2017 17:30

O Paroubkovi se můžeme myslet ledacos ,ale když projel volby tak to vyřešil jako chlap.Odpovědnost vzal na sebe sbalil kufry a odešel.Totéž se očekává i od volebního triumvirátu ČSSD.Že za všechno může Sobotka neobstojí.Celé vedení má v tom debaklu prsty.Vždyť se mohli již před rokem přidat ke kritikům Zimolovi,Tejcovi,Benešové ,Haškovi a dalším.Kdepak mlčeli a souhlasili s jejich odejitím.Jiné řešení než složení funkcí a nové volby nemůže obnovit důvěru v tuto partaj.Možná,že by také stálo za pokus ty odejité požádat o návrat a konečně řešit dluh.Je téměř jisté,že volební lídři by si již neškrtli,ale jinak to asi nepůjde.

2 0
možnosti

Chovanec se zapsal především "lánskou schůzkou" po minulých volbách. Tam se projevil v celé své kráse. A to se v jeho chování táhne dál...Absolutně nedůvěryhodný, patrně připravený udělat podraz na požádání.

5 0
možnosti

Několika chyb se dopustil autor. Tou nejznámější kauzou ministra Chovance je to, že Babiš jako ministr financí se začal jemu plést do ministerstva vnitra a poučovat, co a jak dělat s policejními veliteli. Patrně se obával, že brzy nastane vyšetřování v jeho podniku ohledně výsledků hloubkové kontroly Nejvyššího kontrolního úřadu, která byla provedena r.2015. Krátce řečeno, autor vysvětluje A. Babiše jako naprosto čisťounkou bílou lilií a vše špatné je na straně socdem. Atd. atd. RvRv

2 4
možnosti

J25a30n 78R23á65ž

26. 10. 2017 14:27

Policejní čistka, maskovaná jako jakási reorganizace a ještě k tomu amatérsky zfušovaná, byla jeden z kamenů prohry ČSSD a politického pádu Chovance.

6 1
možnosti

Za Andrejem Babišem coby ministrem financi jsou vidět výsledky.Bohužel.Kdyby nic nedělali,bylo by líp.Vše se zdražilo,vše se zhoršilo.

1 1
možnosti
Foto

J65i55ř82í 45K21i60n70d32l

26. 10. 2017 14:08

Ano ty výsledky jsou vidět, každý rok Agrofertu přitečou tři milardy, jako státní podpora. Další peníze přitékají Agrofertu z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) určené pro malé a střední podniky a částu 4,4 miliard eur (119 miliard Kč). získal Agrofert. To si Babiš přihrával sám jako ministr financí. To nemluvím o státních zzakázkách, které rovněž získáva Agrofert.-. Bývalí manažeři Agrofertu a dnes politici Babišova hnutí ANO v čele s Jaroslavem Faltýnkem také dohlížejí, aby se po jejich nástupu do veřejných funkcí proud dotací rozšířil.

1 1
možnosti

Za Andrejem Babisem coby ministrem financi jsou videt vysledky. Za soudruhem predsedou vlady jen hadky a osocovani. Ostatne jeho Melody Boys jsou na tom stejne. Na co sahli, tam dodnes trava neroste. A nejen v Biline.

3 5
možnosti

Pokud ANO neudělá v nové vládě zásadní chyby, tak ČSSD se z toho srabu nevzpamatuje.

4 0
možnosti

velmi souhlasím, jen bych chtěl dodat maličkost, nezačal Chovanec.........bylo to dávno před tím...určitě znáte tu povídku o žábě ve studené vodě, která ale pomalu ohřívá, až se žába nechá uvařit.............

před asi třemi lety v létě v rádiu začali vystupovat české rádoby celebrity, které si stěžovaly na to jak se jim v české krajině nelíbí ta žlutá barva..........to byl psychologicky viděno mistrný tah..........jak navodit nenávist proti Babišovi na této úrovni....a pak to pokračovala a pak se tam pochopitelně objevil jak Chovanec tak i Kalousek a další.............a ti všichni mají něco společného.... jednu a tu samou PR agenturu.....která tohle celé dala do chodu již před lety............

a to je pak vytváření veřejného mínění.........jen tak mimochodem přesně podle AH v jeho MK..a je to česká PR agentura.........ale myslím si, že je v rukách někoho jiného...to víte tajné služby dělají také svou práci, tak aby nikdo nevěděl

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS