Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Socani (zejména pak Marksová-Engelsová) rozdávají z momentálního rohu hojnosti co to dá, bez ohledu na to, že mohou přijít hubenější léta a pak bude o to těžší současný standard udržet. Babiš už také pochopil, že před volbami nemá cenu něčemu bránit a tak si také přihřívá svoji polívčičku. Rv:-/

0 0
možnosti

Sociálně...nebo asociálně...?

Zatím je to sociální jen v rovině slibů.

0 0
možnosti

V žádné případě nechci soc. dem. omlouvat, ale toho Babiše jim do vlády poslali voliči. Teď si voliči myslí, že to bylo dobé a zřejmě ho pošlou na Sobotkovo místo.

0 0
možnosti

J78a47n 96R61á32ž

1. 7. 2017 15:59

No jo, ale o tom je demokracie. Nelze říkat, že demokracie je nejlepší systém a když vládne z vůle voličů někdo jiný, než náš favorit, tak se zlobit a nadávat.

Když ti, kdo dnes trapně vykřikují, že Zeman není jejich prezident, zároveň byli ti, kdo volali po přímé volbě prezidenta a sami sebe pasují za největší obránce demokracie, nelze jinak, než nazvat je naprostými pokrytci a obrazně řečeno, jim nakopat zadek.

Tak zvané tradiční strany naprosto selhaly a ztratily důvěru většiny občanů. Objevil se Babiš, založil novou stranu a ta důvěru občanů získala. Čí je to asi vina? Nadávat na Babiše je nesmysl. Copak mi pomůže pro vítězství v příštím tenisovém zápase, jestli budu na soupeře, který mi minule naložil dvakrát 6:3, nadávat?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS